Sonic Chronicles

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by nathenlieu, Sep 24, 2008.

Sep 24, 2008

Sonic Chronicles by nathenlieu at 1:33 AM (1,468 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. nathenlieu
    OP

    Newcomer nathenlieu Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    when ever i turn it on on my r4 it says save data could not be acessed PLZ HELP!
     
  2. NDStemp

    Member NDStemp GBAtemp?! No! NDStemp

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    627
    Location:
    Canada, Ontario
    Country:
    Canada
    You have to replace its Arm7 with another one using DSlazy
     
  3. maddogacey

    Newcomer maddogacey Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Just curious, if someone uploaded a save file, would that work? (I don't care, I switched to Ysmenu because of this and won't be looking back) [​IMG]
     
  4. Rehehelly

    Member Rehehelly GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    219
    Country:
    United Kingdom

Share This Page