Smash Stack help

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by thekman, Dec 27, 2014.

  1. thekman
    OP

    thekman Advanced Member

    Newcomer
    52
    12
    Dec 3, 2014
    Canada
    I'm trying to softmod my vWii. I have put all the required files(smash stack and hackmii) and when I go into stage builder(I have all stages deleted) it doesn't load.. Any help would be appreciated.
     
  2. Hielkenator

    Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Member
    4,219
    385
    Feb 7, 2010
    Netherlands
    Make sure you insert the sd card after you 're in the stage builder and NOT sooner.
    Hackmii and Smashstack files are being deleted before entering smash bros. by the Wii u software hack protection.
     
  3. thekman
    OP

    thekman Advanced Member

    Newcomer
    52
    12
    Dec 3, 2014
    Canada
    oh, ok thanks a lot
     
  4. thekman
    OP

    thekman Advanced Member

    Newcomer
    52
    12
    Dec 3, 2014
    Canada
    I did that and nothing happens... It just says "NEW!" and when I press it, it's normal.
    And it says "Wii Console" on the top right, even though I have SD card in...
     
  5. Hielkenator

    Hielkenator GBAtemp Psycho!

    Member
    4,219
    385
    Feb 7, 2010
    Netherlands
    What version of the Smashstack do nyou have?
    The one that requires a save game or the one that can be used without?
    Also check if you are using the PAL ot NTSC-U /-K version.
    Make sure you file structure is properly structured.
     
  6. thekman
    OP

    thekman Advanced Member

    Newcomer
    52
    12
    Dec 3, 2014
    Canada
    I have everything on there, Private folder from smash stack(ntsc-u) and the hackmii files
     
  7. thekman
    OP

    thekman Advanced Member

    Newcomer
    52
    12
    Dec 3, 2014
    Canada
    Alright, I figured out the issue.
    I didn't know that the SD card HAS to be 2GB or less. I was using an 8gb and a 4gb sd card and it just wouldn't work :P