Rhythm Heaven(US) soft reset problem /ak2.1

Discussion in 'Acekard' started by ybfelix, Apr 10, 2009.

Apr 10, 2009
  1. ybfelix
    OP

    Newcomer ybfelix Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    AKAIO 1.41proper, rom setting all default.

    Just updated to 0409 ak2 loader, find that soft resetting Rhythm Heaven cause infinite sound loop in main menu or a white screen crash. Reverted to 0401 loader, and the problem is gone. Can you look into this? Thanks!
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    its a known issue with the new loaders. there is a soft-reset fix which is more optimized, and quicker, but is causing the sound glitch again.

    -another world
     
  3. GolemdX

    Newcomer GolemdX Member

    Joined:
    Mar 17, 2009
    Messages:
    37
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Just play Rhythm Tengoku Gold, the Japanese version is more fun in my opinion.
     
  4. rObOu

    Newcomer rObOu Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    France
    There's no difference between the japanese and the US version...
    Except the songs being dubbed but it can be patched.
     

Share This Page