Retroarch Final Burn Alpha load problems

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Sentaihero87, Mar 4, 2013.

Mar 4, 2013
  1. Sentaihero87
    OP

    Newcomer Sentaihero87 Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2013
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Save and loading is fine while the system is on, whether it's loading another core, or playing another emu, but when I power it off, power it back on to load a state, it says that it has failed to load.

    ex: Saving a state for Marvel vs. Capcom, only to come back later to load my scores, and it fails to load anything.

    I've looked into the folder just to make sure there are state files, and sure enough they're in there. I've tried other options, such as loading them from retroarch's own save folder, toggling the option to due so, but nothing.

    Maybe it doesn't have the support for FBA saves as of yet?
     
  2. Sentaihero87
    OP

    Newcomer Sentaihero87 Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2013
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I'm using the latest version by the way:
    v0.9.8


    at least, to my knowledge that is the latest version. As of January of this year.
     
  3. Charco

    Member Charco GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 5, 2012
    Messages:
    203
    Country:
    Ireland
    Maybe post this in the RetroArch thread? :blink:
     
  4. Sentaihero87
    OP

    Newcomer Sentaihero87 Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2013
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Probably a good idea >.<
     
  5. LibretroRetroArc

    Member LibretroRetroArc GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    631
    Country:
    Netherlands
    That is old by now. We're onto version 0.9.8.4 now.
     

Share This Page