Reinstalling d2x, Wii games don't boot anymore

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by OriginalHamster, Feb 26, 2015.

  1. OriginalHamster
    OP

    OriginalHamster UStealthy

    Member
    3,381
    641
    Nov 2, 2008
    Cote d'Ivoire
    Hi, I have Wii U Version 5.3.2 U I decide reinstall my cIOSes 249(56), 250(57) to d2x-v10-vWii-alt versions.
    Never had a problem before, now my Wii games don't boot anymore, tried rollback to d2x-v10-vWii normal version but still can't boot them.

    At first I thought it was a problem with the bases 56 and 57, but they are not messed up as I can boot Wii games just fine through disc channel.

    I wonder if Nintendo updated this bases, could be the reason why can't install d2x in free slots anymore =(

    Has someone experienced this? There's a workaround in the case Nintendo effectively updated those IOSes?
     
  2. kimotori

    kimotori GBAtemp Regular

    Member
    155
    34
    Nov 28, 2012
    Europa
    are you sure?
     
  3. OriginalHamster
    OP

    OriginalHamster UStealthy

    Member
    3,381
    641
    Nov 2, 2008
    Cote d'Ivoire
    Yeah, tried:
    reinstalling d2x-v10-alt-vWii (base 56) on slot 249 = USB Loader GX kick me to system menu upon booting a game.
    reinstalling d2x-v10-vWii (base 56) on slot 249 = USB Loader GX kick me to system menu upon booting a game.

    Strange enough when installing the cIOS didn't throw me any warning or errors.
     
  4. OriginalHamster
    OP

    OriginalHamster UStealthy

    Member
    3,381
    641
    Nov 2, 2008
    Cote d'Ivoire
    Manage to roll back, but still can't make d2x-v10-vWii-alt work in other ports but the default one.
     
  5. Bu2d85

    Bu2d85 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    GBAtemp Patron
    Bu2d85 is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    889
    231
    Nov 6, 2014
    United States
    Try deleting all of the Config files for USBLoader.