Region code pal to ntsc

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ffk, Feb 7, 2009.

Feb 7, 2009

Region code pal to ntsc by ffk at 2:00 PM (918 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. ffk
    OP

    Newcomer ffk Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Hello everybody


    Sorry for my english, i am from belgium.
    I make a big mistake. I changed accidentely my region code from pal to ntsc.
    I cann't read any original disk anymore. ' unable to read disk '.
    But that is not the biggest problem, i also deleted homebrew ... by formating my memory.
    How can i put back my pal system ???

    Can somebody help ?



    Thanks


    Phil
     
  2. swf3

    Banned swf3 Banned

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    why did you
    deleted homebrew ... by formating my memory?

    had you been trying softmii? and do your weather and news channels still work? (pleases try)

    i did same thing now going to try a clip on d2pro chip
     
  3. ffk
    OP

    Newcomer ffk Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I was thinking when i format my memory , i could read my disks again, but i cann't ...
    Indead i was trying softmii ...
    Weather and news channel do not works, but when you go to options, setup and choose channel24, puch accept, then it works ..
    But my problem stay the same, i can choose now between Canada,brazil .... [​IMG]


    phil
     
  4. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    How about, you know, using AnyRegion Changer to install a PAL system menu?
     
  5. swf3

    Banned swf3 Banned

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    he said
    i also deleted homebrew ... by formating my memory
    so how can he use arc?

    also i think hes on3.4?


    never use softmii guys just not worth ime
     
  6. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    He can use ARC by reinstalling the HBC and IOS Downgrader.

    SoftMii is nothing. It's a guide. There is barely anything to use.
     
  7. ffk
    OP

    Newcomer ffk Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Thanks to answer so fast ...
    But what is ARC and how do I use this ?


    Thanks

    Phil
     
  8. swf3

    Banned swf3 Banned

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    what soft version is your wii?
    3.4?
     
  9. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    Go attain an NTSC copy of Twilight Princess and start from there.
     
  10. ffk
    OP

    Newcomer ffk Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    yes, 3.4
     
  11. swf3

    Banned swf3 Banned

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    cant find any in the uk
    any help? would freeloader some how work with pal zelda on 3.4?
    thanks for any help
     
  12. ffk
    OP

    Newcomer ffk Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Good morning

    can somebody tell me what they mean with " using arc to install HBC ".


    Phil
     

Share This Page