Hacking Question rawnand verification failed [email protected]

iosyalu

New Member
OP
Newbie
Joined
Aug 12, 2019
Messages
2
Trophies
0
Age
32
XP
34
Country
United States
UPDATE FINAL: Walked into bestbuy and got me a 256gb samsung msd. It worked and my backup has verified. So much fake micro sd cards out there, and they look legit.

UPDATE 2: I uploaded the test results H2testw and I guess it confirms its a fake SD card and that where my problem is. I dont know if I feel more ashamed or angry to get caught with this. I guess ill leave this post up to help out any other poor soul that this happens to.

UPDATE: SD CARD might be FAKE!!! I paid alot of money and the sd card came in official packaging. H2testw right now! I will let you guys know.

Attached is 1 image of rawnand.bin failing verification. I dont know why and ive googled alot but no answers. And I did try guiformat.

The other image is rawnand.bin size. It seems to be the right size and doesnt look corrupt.

My sd card is 400gb sandisk 10 I and i tried exfat format and guiformat.exe to fat32 still no work.

Clean switch. Trying to make backups using hekate (5.0.1) before moving forward. and i wont move forward until im sure my nand is good to go plz help
 

Attachments

  • bin size.jpg
    bin size.jpg
    1.7 MB · Views: 168
  • error.jpg
    error.jpg
    874 KB · Views: 188
  • scam.jpg
    scam.jpg
    1 MB · Views: 154
Last edited by iosyalu,

nero99

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 18, 2014
Messages
3,131
Trophies
1
Age
29
XP
3,651
Country
United States
delete the dumps and try again. even if it doesnt look corrupt, theres that chance that evern one little byte of data could be corrupt and causing problems.
 

iosyalu

New Member
OP
Newbie
Joined
Aug 12, 2019
Messages
2
Trophies
0
Age
32
XP
34
Country
United States
delete the dumps and try again. even if it doesnt look corrupt, theres that chance that evern one little byte of data could be corrupt and causing problems.

I did 4 times. Verification fails on different percentages, like sometimes 0% or 5% or 40%.
I dont know if its my SD card exfat format 400gb causing it. And it seems no one else is having this problem, only this 1 post i found but it was a bug in a lower firmware of hekate.

Everytime i try a backup it takes a long time, ill keep trying until it works or someone helps me. If it works ill post that it did. Plox help someoneeeee.

Thanks for the quick reply btw!
 

fragged

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 19, 2018
Messages
225
Trophies
0
Age
37
XP
1,160
Country
United States
Did you order from BestBuy online and got the fake card, or did you pick up the fake card directly from a store?
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Veho @ Veho: https://www.youtube.com/watch?v=q7oQCRliu-w +1