r4menu on ttds

Discussion in 'DSTT' started by michelkok1, Jan 3, 2009.

Jan 3, 2009

r4menu on ttds by michelkok1 at 6:11 PM (1,628 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. michelkok1
    OP

    Newcomer michelkok1 Advanced Member

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    84
    Location:
    Kampen
    Country:
    Netherlands
    hi i wanna know if it's possible to have the r4 menu on my ttds.. please say it works and that you know how
     
  2. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    No it doesn't work, the closest you'll get is using YSMenu.
     
  3. edbug

    Newcomer edbug Member

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    Yeah with dave closest thing is YSmenu! Very good!
     
  4. michelkok1
    OP

    Newcomer michelkok1 Advanced Member

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    84
    Location:
    Kampen
    Country:
    Netherlands
    that's just the problem ysmenu suck's
     
  5. Feels Good Man

    Member Feels Good Man GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    Canada
    How does it "suck" may I ask?
     
  6. edbug

    Newcomer edbug Member

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    YSmenu FTW
     
  7. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    I wouldn't say it sucks, but YSMenu doesn't make very good use of the touch screen and it's not particularly attractive.

    -Bri
     
  8. Hehe Moo

    Member Hehe Moo Moo?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,137
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    YSMenu doesn't suck... it looks pretty close to the R4 Menu if you ask me.
     
  9. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    That's why it sucks.

    -Bri
     
  10. evilishan

    Newcomer evilishan Member

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    41
    Location:
    Holsworthy, Sydney, Australia
    Country:
    Australia
    Flashcard OS 2.1 is the closest you'll get, unfortunatly.
    FlashcardOS 2.1
    I wish i had R4 firmware so i could use R4crypt to unbrick my DS [​IMG] [​IMG] [​IMG].
     

Share This Page