R4i SDHC Firmware on AK2i?

Discussion in 'Acekard' started by Fishaman P, Sep 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Sep 24, 2010

R4i SDHC Firmware on AK2i? by Fishaman P at 12:09 AM (3,446 Views / 0 Likes) 42 replies

  1. Fishaman P
    OP

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,176
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Yo, I wanna use the R4i SDHC FW on my AK2i. Can the AK2i just boot the main firmware .NDS? Or does the FW prevent it from being used on other carts? Thanks in advance!
     


  2. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    I have to ask, why?
     
  3. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    I have to agree, Why in the hell would you even want to in the first place?
     
  4. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
    Well, maybe he simply likes the skin. We should show him how to edit cool R4 skins at ak! [​IMG]
     
  5. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    ......WhY!?
     
  6. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    why??
     
  7. Fishaman P
    OP

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,176
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Don't ask. Just tell.

    I KNEW I should have put ^ in OP.
     
  8. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    I mean just set up the firmware and try it out on your acekard and Why? Jokes
     
  9. joker777

    Newcomer joker777 Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    31
    Location:
    Boston MA
    Country:
    United States
    i agree, people asking why, but don't have an answer, its so intractable, but you get used to it

    anyway im sorry to break it to you but you can't because you will probably end up having some issue with the driver or firmware sorry [​IMG]

    so intractable, but you get used to it
     
  10. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    What? Are we your freakin servants of information? And what the hell is wrong with asking why? Its the best question on the planet.

    We're only asking why because there is reason whatsoever to being using the R4i's firmware. AKAIO is a 100 times better. If you like the skin, then there is prolly a homebrew to do that.
     
  11. Fishaman P
    OP

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,176
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Thanks Joker777, but since you have under 20 posts, I want a second opinion.
     
  12. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States

    wow..noob getting mad
    hey if you want to put a lawnmower engine in a mustang than go for it
    because that's pretty much what you're doing with your acekard

    there's this thing called trial and error
    try it and see what happens
     
  13. Fishaman P
    OP

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,176
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Fine. Whatever.
    This is why.
     
  14. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    This is the strangest thread I have read in a very long time.
     
  15. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    You want to read PDF's on your DS?
     
  16. Fishaman P
    OP

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,176
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    :facepalm:

    READ THE PDF!
     
  17. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    That was a joke fool.

    How does that explain why you want to use the R4i's kernel on the Acekard?

    There's a saying, ask a stupid question and you'll get stupid answers.
     
  18. Coto

    Member Coto GBAtemp Addict

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    2,278
    Country:
    Chile
    I just did it, and...

    no thanks. I pass xD.

    There is this tool which you can pick your games from DS so later they can be downloaded to a computer. Requires LOGIN which is given by a unique ID when you access wifi through your NDS.
     
  19. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    You do realize that DS games can get pretty large and the fastest a DS can download at is about 10KB/s. That's going to take mighty long. Just use a computer.
     
  20. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    It's not talking about downloading straight to the DS...it's apparently a lame type of rom manager that probably breaks things. The point of getting that sort of thing...is beyond pointless in my opinion.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page