r4

Discussion in 'R4 DS' started by darkshadow1997, Oct 9, 2010.

Oct 9, 2010

r4 by darkshadow1997 at 2:22 PM (771 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. darkshadow1997
    OP

    Member darkshadow1997 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    103
    Country:
    United States
    is any one has a problem or want to add cheat codes to r4 then ask me
     
  2. wesley0104

    Newcomer wesley0104 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    91
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    My sisters r4 sdhc with 4GB sd card doesnt work, the screen freezes at loading
    I've tryed several firmwares but it still doesnt work.

    Please help [​IMG]
     
  3. Thoob

    Member Thoob LOLmonade.

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    1,126
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    This is really a needless post. If someone wants to ask a question then they will either reply to an existing topic or create their own. [​IMG]
     
  4. basher11

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    and again, i still don't know how hard it is for people to copy and paste codes >_>
     
  5. darkshadow1997
    OP

    Member darkshadow1997 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    103
    Country:
    United States
    r4 does not support 4 gb i tried it myself and it didnt work
     
  6. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
     

Share This Page