Quick Question

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Prince Valmont, Dec 18, 2008.

Dec 18, 2008

Quick Question by Prince Valmont at 11:48 PM (686 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Prince Valmont
    OP

    Member Prince Valmont GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    208
    Location:
    Midwest
    Country:
    United States
    I'm on my way to my bud's place so mod his wii to be able to play backups.
    He's running 3.2, yet he doesn't have the net.

    I know that with mine, when I had to install some new IOS, I had to run a program from the Homebrew Channel that connected to an online server to download a new patch/IOS.

    My question, (finally), is if there's any way I can upgrade this other wii to be able to use Backup Loader gamma without having to connect to the net?

    I understand I can't ask for IOS/cIOS here, so disregarding that, I just want to know if its at all possible, or if I need to take his wii someplace I have net access?
     
  2. Prince Valmont
    OP

    Member Prince Valmont GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    208
    Location:
    Midwest
    Country:
    United States
    any help?
    any ideas?

    Can anyone at least tell me which cIOS/IOS I need?
     
  3. priapism

    Member priapism GBAtemp Fan

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    check your private messages.

    that should work.

    edit: now i can't remember if you actually need an internet connection for that. at first i thought you didn't but i started thinking that you might. well its worth trying it out i suppose. its not like it will do anything bad it will just tell you it is unable to connect to the internet.
     
  4. Prince Valmont
    OP

    Member Prince Valmont GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    208
    Location:
    Midwest
    Country:
    United States
    Thank you, priapism.

    I'll give tihs a try right away.

    I'm crossing my fingers!
     
  5. priapism

    Member priapism GBAtemp Fan

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    so... did it work?
     
  6. Prince Valmont
    OP

    Member Prince Valmont GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    208
    Location:
    Midwest
    Country:
    United States
    Unfortunately, it required an internet connection to download the cIOS.

    Luckily, I was able to track down Waninkoko's installer, and it installed the cIOS without a net connection.

    Thank you for your help, though!
     
  7. priapism

    Member priapism GBAtemp Fan

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    i knew something worked without an internet connection, i just couldn't remember which one it was.
    haha. sorry.
     

Share This Page