Quick cIOS question

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Snapple76, Nov 30, 2009.

Nov 30, 2009

Quick cIOS question by Snapple76 at 3:23 AM (510 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Snapple76
    OP

    Newcomer Snapple76 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    I'm thinking about installing a cios on my wii. If I install a cios will I still be able to update my wii's firmware without any problems?
     
  2. ziddey

    Member ziddey GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    542
    Country:
    United States
    depends. if you update to the latest, it'll stub out your cioses again.
     
  3. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
  4. Snapple76
    OP

    Newcomer Snapple76 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    I want to install cIOS38 rev 14 by waninkoko, let's say 4.3 firmware comes out and it has no affect on homebrew. Will I be able to update my wii through nintendo's servers if I have a cios installed? Sorry if I seem like a newb, I'm kinda new to this.
     
  5. ziddey

    Member ziddey GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    542
    Country:
    United States
    4.3's not out so who knows what they will do...

    for the time being, there's a solution for 4.2 if you wanted to get up to date and then start modding. the current update will stub out certain ioses, so you'd need to remove them to be able to reinstall your cios.
     

Share This Page