1. ImCarlosGG

    OP ImCarlosGG GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    390
    Country:
    Spain
    If I downgrade my 3DS to 9.2, could I use a flashcard that works on 9.6 with my console?
     
  2. NoNAND

    NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    2,083
    Country:
    Albania
    Hm which flashcard do you want to use? If you want to use a 3ds flashcard i recommend you to use gateway because of it's many features it has. If you want a DS flashcard use SuperCardDSTwo or R4i 3DS SDHC RTS.
     
  3. ImCarlosGG

    OP ImCarlosGG GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    390
    Country:
    Spain
    I've got a R4i Max that works under 9.6, but I don't know if this downgrade is good enought to let you using a lapsed Flashcard.

    PD: If you don't understand me, sorry. Remember that I'm not a native speaker.
     
    Last edited by ImCarlosGG, Jan 10, 2016
  4. NoNAND

    NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    2,083
    Country:
    Albania
    Since it's downgrading to 9.2 it should downgrade TWL firm as well so you can run it.
     
  5. ImCarlosGG

    OP ImCarlosGG GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    390
    Country:
    Spain
    It doesn't work, it gives me a black screen with an error...
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - downgrade, Question,