Problem with GBA Expansion Pack

Discussion in 'M3 Adapter' started by userpr, Jan 8, 2009.

Jan 8, 2009
  1. userpr
    OP

    Newcomer userpr Newbie

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Yeah I'm not sure why but for some reason my M3Real tells me there is no GBA Expansion pack in the DS when I try running my GBA games, when it is in fact in the GBA slot. It was working fine before but now it just keeps giving me this error. I've already tried reformatting my SD card just in case that was the problem but to no avail. Any ideas as to whats wrong?
     
  2. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    Please try recharging the Expansion. Leave it inserted while you charge your console overnight.
     
  3. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Yes, what mr G6 said, but when I first got my M3 Real Perfect bundle my GBA Expansion worked fine. O_O
     
  4. userpr
    OP

    Newcomer userpr Newbie

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Ok thanks you guys, I'll give that a try.
     
  5. DunkrWunkah

    Member DunkrWunkah GBAtemp's Official Dunkr

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    582
    Country:
    United States
    Did it work??
     

Share This Page