Problem using Backup Launcher v0.3 Gamma

Discussion in 'Wii - Hacking' started by thedon94, Nov 26, 2008.

Nov 26, 2008
  1. thedon94
    OP

    Newcomer thedon94 Newbie

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    Netherlands
    I am running cIOS rev 07, and i am using philips dvd+rw
    it is the pal version on a pal wii with 3.3e, i burned it at 2.4x with imgburn It hangs at the loading screen

    WHAT AM I DOING WRONG?
     
  2. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    don't use dvd+rw it dosen't work , use dvd-r please
     
  3. thawkins1

    Member thawkins1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    272
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    burn to DVD-R and see if that solves your problem.
     
  4. ViRGE

    Member ViRGE GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    363
    Country:
    Edit: Crud, beaten.
     
  5. Ltkort

    Newcomer Ltkort Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    72
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Netherlands
    Or maby dvd+r, some people say it does not work, but at my place it does work and i also use a really cheap dutch brand "wibra" and i think all the dutch know were i am talking about!
     
  6. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    if you use DVD+r you should change the booktype on your burner to DVD+rom , but personally not recommended I do recommend DVD-r at all times preferred Verbatim media with burning speed of 4x .
     

Share This Page