[PROBLEM] Hardmod O3DS XL

Discussion in '3DS - Console, Accessories and Hardware' started by yacepi15, Mar 4, 2016.

  1. yacepi15
    OP

    yacepi15 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    894
    178
    Aug 15, 2015
    Antarctica
    I bricked my O3DS XL and i did a hardmod but i fucked the DAT0 and the console says a 00F800FE BOOTROM 8046 error. There is something i can do?
    Thanks.
     
  2. Woody8275

    Woody8275 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    635
    91
    Sep 4, 2013
    Could you show a picture of the DAT0
     
  3. yacepi15
    OP

    yacepi15 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    894
    178
    Aug 15, 2015
    Antarctica
    I havent a camera right now but the pin/connector (I dont know how to say it in english) its dark.
    Thanks for answering.
     
  4. EliteNewbz

    EliteNewbz Member

    Newcomer
    18
    1
    Apr 17, 2007
    United States
    Check with a multimeter to see if theres contact from the board (Dat0) to your pin or the end of your wire.

    I dumped my nand yesterday with a diff error.

    As long as you have 3 of the same nands with all same md5s/file sizes, you should be ok.
     
  5. yacepi15
    OP

    yacepi15 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    894
    178
    Aug 15, 2015
    Antarctica
    No. The computer doesnt recognise the 3DS. It says: "Connect the unit X"... But following the steps in an spanish forum,i watched a little thing... The "cable" (another time,my english its very bad) with "L" shape its broken. If i send the console to a speciallist,he can join them and recover the unit flashing via DAT1?
    Thanks for answering.
     
  6. yacepi15
    OP

    yacepi15 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    894
    178
    Aug 15, 2015
    Antarctica
    Update: I will try connecting with a cable the two tracks... Afaik,the 400 BootRom Error appears when anything works perfect except the DAT0 (In my case,broken)