Pro Evo 09

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Father Ted, Mar 16, 2009.

Mar 16, 2009

Pro Evo 09 by Father Ted at 1:50 PM (1,078 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Father Ted
    OP

    Newcomer Father Ted Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    39
    Country:
    Ireland
    Seeing as its out in america just want to clear up something. Want to get the backup of this to work on a softmodded PAl console through the disc channel. I have cIOs corp installed Riskii 2.0 i think? ANd am on 3.2e. Any extra things to be done or do I just burn the ISO and play?
     
  2. deceptica

    Newcomer deceptica Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    87
    Country:
    United Kingdom
    works fine fine for me using gamma channel so it should work fine through the disc channel too.
     
  3. Father Ted
    OP

    Newcomer Father Ted Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    39
    Country:
    Ireland
    Thats not the case....Can anyone tell me what am doing wrong. No new games seem to work through the disc channel only through gamma in Homebrew Channel. Its Riskii mod 2.0 and all the other info is above. Help please?
     
  4. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    install cIOS36_rev8 and it should work fine [​IMG]
     
  5. sgwiiboy

    Member sgwiiboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    140
    Country:
    United Kingdom
    I'm with you on this and would recommend upgrading to anyone. Especially considering that several games over the last couple of weeks have had the 002 protection on them and I imagine quite a few more will have it too.
     
  6. Father Ted
    OP

    Newcomer Father Ted Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    39
    Country:
    Ireland
    Sorry thought I mentioned that. I do have it installed and still no luck [​IMG]
     
  7. deceptica

    Newcomer deceptica Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    87
    Country:
    United Kingdom
    I also forgot to mention that I'm using cIOS rev08.

    You may be better off just using a Gamma channel. That's what I do and *all* games up till now are working fine. Keep it simple, eh?
     
  8. talflanzman

    Newcomer talflanzman Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    39
    Country:
    Israel
    I used IOS patcher to patch the ISO to IOS249 and it worked on softmoded wii.(after removing the 002 error)
     
  9. Masch

    Newcomer Masch Newbie

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    I can play this fine using gamma on a LCD TV, but it's black and white on an older TV. Is this normal? Any way to get it working on the older TV?
     

Share This Page