Hacking Preloader v0.28 suggestion?

bassthing

New Member
OP
Newbie
Joined
Aug 28, 2007
Messages
2
Trophies
0
XP
28
Country
Hey everyone.

I was one of the silly ones who jumped straight in and bought a 'generic' chip for my wii 18 months ago.
I get 001 error when loading most new games now as upgrading was not an option.
mad.gif


Yes, I know I can use gamma to bypass this and I know I can wiiscrubb the iso. but to be honest, I am too damn lazy and don't want to. If the preloader guys can apply a patch in the next release?

I know I am in a minority, it must be pretty simple to apply?
smile.gif
 

UranusKiller

TranceMaster
Member
Joined
Feb 9, 2009
Messages
960
Trophies
0
Age
36
Location
Redcar, England, UK.
Website
djdynamite.freeforums.org
XP
308
Country
QUOTE said:
Hey everyone.

I was one of the silly ones who jumped straight in and bought a 'generic' chip for my wii 18 months ago.
I get 001 error when loading most new games now as upgrading was not an option.

Yes, I know I can use gamma to bypass this and I know I can wiiscrubb the iso. but to be honest, I am too damn lazy and don't want to. If the preloader guys can apply a patch in the next release?

I know I am in a minority, it must be pretty simple to apply?
can be done, not a preloader hack.ini type though, would require a "homebrew system menu"
and then the system menu wouldn't care about the aplloader on the disc detecting your chip it will bypass it and say bugger off perry your'e wrong this disc is right and not an unauthorised device
tongue.gif
"HintHint"
 

tj_cool

Site dev
Supervisor
Joined
Jan 7, 2009
Messages
10,064
Trophies
2
Location
This planet
XP
3,108
Country
Belgium
darkdsguy said:
tj_cool said:
darkdsguy said:
what is the code of preloader v0.28 installer??
1
thanks!

but when I install it, doesn't appear Preloader Menu, I've turned off my Wii (red light) and then turned it on again pressing RESET button and nothing can someone help me?
power on with power button then pres and HOLD reset till preloader shows
 

Soplox

Banned!
Banned
Joined
Feb 1, 2008
Messages
285
Trophies
0
Age
34
Location
Puerto Rico
XP
62
Country
tj_cool said:
darkdsguy said:
tj_cool said:
darkdsguy said:
what is the code of preloader v0.28 installer??
1
thanks!

but when I install it, doesn't appear Preloader Menu, I've turned off my Wii (red light) and then turned it on again pressing RESET button and nothing can someone help me?
power on with power button then pres and HOLD reset till preloader shows
did you really read my post?
 

Soplox

Banned!
Banned
Joined
Feb 1, 2008
Messages
285
Trophies
0
Age
34
Location
Puerto Rico
XP
62
Country
tj_cool said:
darkdsguy said:
tj_cool said:
power on with power button then pres and HOLD reset till preloader shows
did you really read my post?
Pressing is not the same as pressing and holding IMO
Anyways, it didn't give an error or something? (while installing)

nope evereything fine but when it says Loading Preloader ... it boot but preloader doesnt appear only the health screen
 

Rocco Savadgie

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 26, 2006
Messages
154
Trophies
0
XP
288
Country
kitt050383 said:
install cioscorp and done....
this will work it installs all the ios patched so no more 001 002 bugz...
-kitt050383


Will backups load at 6x or 3x when using a modchip with cioscorp? Just looking for some way to remove error 001 while keeping the 6x of the modchip.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • BakerMan
    I rather enjoy a life of taking it easy. I haven't reached that life yet though.
    BakerMan @ BakerMan: kinda feeling like that remix of the perfect cell theme