Pokepark Wii with a USB loader?

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by j0nathanp3ters, Dec 10, 2009.

Dec 10, 2009
  1. j0nathanp3ters
    OP

    Newcomer j0nathanp3ters Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Anyone have this working yet? [​IMG]
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    I'm still DLing it, but you already posted that in the release thread, and you need to wait longer than about half an hour before creating a new topic over it.
     
  3. j0nathanp3ters
    OP

    Newcomer j0nathanp3ters Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Lol, OK sorry, I just noticed the release threads don't get bumped and I wanted to make sure people would see it because I'm sure there are plenty trying to get it up and running. My bad! [​IMG]
     
  4. hack3r

    Newcomer hack3r Advanced Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    I'm also wondering if a legit backup of this is out yet. I tried playing on one a few minutes ago and the disc didnt load, and I'm wondering if there was something wrong with the ISO or if there is something up with the game that needs fixing.
     
  5. abel009

    Member abel009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    253
    Country:
    Mexico
    Dude the game loads perfectly from USB loader, i think is ur image whats wrong
     
  6. hack3r

    Newcomer hack3r Advanced Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    Well I'm using cIOSCORP 3.5 to load a backup disc from the disc channel. I'm not using the usbloader.
     
  7. abel009

    Member abel009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    253
    Country:
    Mexico
    Well I'm using cIOSCORP 3.6 and it loads perfectly. Try installing cIOSCORP 3.6 and see if that works.
     
  8. hack3r

    Newcomer hack3r Advanced Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    I didnt even know this existed. I'll try this right away, thanks.
     
  9. hack3r

    Newcomer hack3r Advanced Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    (doublepost awesomeness)

    yeah its still not working. Any other ideas, or can someone message me wherever they got their iso from? Maybe the file is the problem.
     
  10. chickenlips

    Newcomer chickenlips Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    I have a Japanese Wii. Using CFG USB Loader. And it's the darndest thing! ...

    I got it to work after changing some options (video settings, vidtv patch, region, maybe something else). I saved those options, BUT, the next time it only got as far as the blue waiting screen. Strangely inconsistent and I suspect some anti-piracy measures.

    Then I fiddled with the options until it worked again - hallelujah! Saved those options, as always. But after that, it didn't work again! How odd ...

    Did any of you use CFG USB Loader? If so, did you find any settings that work (relatively) consistently? This info is especially useful if you use a Japanese Wii, I would reckon.

    Thanks in advance.

    ps: sorry for those reading a 2nd time. I just noticed this USB Loader-specific topic.
     
  11. NoOneDies

    Member NoOneDies GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    166
    Country:
    United States
    I haven't downloaded the US version. But the japanese version worked flawlessly, I stopped playing because a fucking Treecko wouln't let me cross a bridge [​IMG]
     
  12. chickenlips

    Newcomer chickenlips Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    Hm. Maybe I should try the Japanese version then. You're using which loader?

    By the way, Treecko is easy to get past! It's just one of the small obstacles in the game. (find Turtwig, gain his friendship, and do the Venosaur race using him. get a fast time.)
     
  13. boondoklife

    Member boondoklife GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    187
    Location:
    Jah's Pocket
    Country:
    United States
    Playing the PAL version here and all is fine for the past week or so. I am using CFG usb loader and what ever its latest version is (61b8 I think).
    Loading it with 249 v20b.
     
  14. HunterJ

    Member HunterJ GBAtemp Regular

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    North Yorkshire
    Country:
    United Kingdom
    I can't get it to work at all xD I gave up on it.
     
  15. Fishaman P

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,180
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    1) It's against the rules to resurrect dead threads (Really? A year and a half old?)
    2) Just use the latest d2x 249 or cIOS222.
     
  16. shortz1994

    Member shortz1994 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    1,341
    Country:
    United States
    ?? what *** tools, works perfect 249 d2x 56, or if your flavor is 250 d2x 57. though i hate how pickacu sounds like he's taking a big dump all the time.( son loves this game).
    heres the shortz answer go buy the game an you'll never have to worry about it NOT working. :P
     
  17. Luigi2012SM64DS

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    i hate bumbs
     
  18. HunterJ

    Member HunterJ GBAtemp Regular

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    North Yorkshire
    Country:
    United Kingdom
    I misread this thread I apologise, I thought it was the sequel. I apologise.
     

Share This Page