1. Stoned

    OP Stoned GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    2,301
    Country:
    Germany
    New Randomizer Added, whitout Trainer Randomize
     
  2. Hocus13

    Hocus13 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    France
    Not work for me again sorry
     
  3. Lascamboiro333

    Newcomer

    Joined:
    Apr 14, 2016
    Messages:
    7
    Country:
    Mexico
    I only can use Sx Os so i cant use Atmosphere or others. Maybe the problem is the last update of TX
     
  4. Hocus13

    Hocus13 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    France
    Yes maybe
     
  5. tsel

    tsel Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    New Zealand
    Unfortunately, changing the title ID doesn't make it work with Shield!
     
  6. Mr.Bonner

    Mr.Bonner Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2012
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    Some pokemon walking on air right above me lol. This seems to have an effect on the slowpoke especially. Every slowpoke encounter from ilse of armor is something else and specially troublesome during the first mission.
     
  7. GatoFiestero

    GatoFiestero GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2020
    Messages:
    158
    Country:
    Costa Rica
    Any update for the Tundra update?
     
    Mr.Bonner likes this.
  8. Mr.Bonner

    Mr.Bonner Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 26, 2012
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    hope so came looking for this thread
     
  9. Stoned

    OP Stoned GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    2,301
    Country:
    Germany
    Randomizer is available sure. But i have at the moment no Time to do it
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Randomizer, Pokemon, Sword