ROM Hack Pokemon Black xDelta Problem

superkidmax

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 29, 2010
Messages
79
Trophies
0
Age
26
Location
New Jersey, USA
XP
174
Country
United States
Im trying to patch pokemon black. i have all needed files, but when i select the patch and rom in xDelta and press apply patch, nothing happens. any help?
desktop/pkmnb patch/xDeltaGUI
Patch.exe
Pokemon Black.bak
Pokemon Black.nds
V5-Black-NewLogo.patch
xDelta GUI.exe
xdelta.exe
 

Ankoku

Active Member
Newcomer
Joined
Apr 25, 2010
Messages
39
Trophies
0
XP
119
Country
Malaysia
the .nds file is the one u need. the .bak is a backup. next time please experiment with the files or follow the instructions on other threads before making a thread to ask these questions...sheesh.
 

Ankoku

Active Member
Newcomer
Joined
Apr 25, 2010
Messages
39
Trophies
0
XP
119
Country
Malaysia
u said u applied the patch and waited for 5 minutes, right? Which means your file is already patched. It is only after patching, the .bak file appears. now just test the modified .nds file.
 

superkidmax

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 29, 2010
Messages
79
Trophies
0
Age
26
Location
New Jersey, USA
XP
174
Country
United States
im not talking about the Patch.exe! i already applied that. im talking about V5-Black-NewLogo.patch and applying it to Pokemon Black.nds with xDelta GUI
 

Ankoku

Active Member
Newcomer
Joined
Apr 25, 2010
Messages
39
Trophies
0
XP
119
Country
Malaysia
did u use psycoblaster's version of xdelta to patch with the logo patch? I patched mine without any probs
 

Ankoku

Active Member
Newcomer
Joined
Apr 25, 2010
Messages
39
Trophies
0
XP
119
Country
Malaysia
and u said that u dont hav the _patched.nds file? I had to wait a while for my patched file, u sure u didn't save to somewhere else by accident?
 

Spenstar

"Leave it to me"
Member
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,060
Trophies
1
XP
768
Country
United States
How about saving yourself the headache and patch with this:
darkspirit456 said:
For people who don't want to use xdelta, use cmd to patch with my custom cmd menu
smile.gif
All in one patcher! It contain only New logo patches.

Here ya go! Enjoy~

All-in-one Patcher

Edit: Uploaded smaller file but contain same files
smile.gif
Used 7z ultra compression instead of winrar
biggrin.gif
You can still use winrar to extract!
 

seanso

New Member
Newbie
Joined
Oct 17, 2007
Messages
3
Trophies
0
XP
98
Country
United States
i have the same problem as well
i had tried the all in one patcher and the prob doesnt fix
i mean, i use the clean dump rom that i downloaded somewhere else and tried to patch the rom but fail to do so....mention that i do not use the clean rom....
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    SylverReZ @ SylverReZ: They are similar but not quite.