Pokemon Black Random Match Problems

Discussion in 'Acekard' started by rockstar99, Feb 19, 2011.

Feb 19, 2011
  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    DS Lite
    Acekard 2i
    Akaio 1.8.5a
    Patched Black with Modified V7 with ENG names
    When I connect onto random match and search it just disconnects me... I do not have any poke sav'd pokemon
    please help i really want to use this feature
     
  2. Evo.lve

    Member Evo.lve All that you could be.

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,786
    Location:
    Away from you.
    Country:
    Australia
    ...Was this a troll?

    If it wasn't, then turn Download Play on in the settings? (IIRC there was a setting for this)
     
  3. Elvarg

    Banned Elvarg Zyzz™

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    623
    Location:
    >>>>>>
    Country:
    Australia
    change the english names to temporarily some Japanese name the guy you need to talk to go Hiun City, the rightmost street (next to pokecenter/mart)

    go inside the building on the left and talk to the old man

    done.
     
  4. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Hmm I got 3 of the pokemon on trade.... they look legit and all but the IVs are all 31, That cant happen now right?
     
  5. Sinistral89

    Member Sinistral89 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    238
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    Sure it can happen but not likely at all. 100% hacked says I.
     
  6. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    So it possible meaning they can be used?
     
  7. Dark Blade

    Member Dark Blade Flippin' Insane

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Inside a Pokeball.
    Country:
    United Kingdom
    Most probably not if they're hacked. Safer to just train 'em yourself I say. [​IMG]
     
  8. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Well Im using my own pokemon.But dont wanna change the names, I'll just wait for the EU ROM
     
  9. Dark Blade

    Member Dark Blade Flippin' Insane

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Inside a Pokeball.
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, not long now anyways. [​IMG]
    Specially with AKAIO AAP!
     
  10. Wareye

    Newcomer Wareye Newbie

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    Norway
    I have the same problem, i changed the names to japanese names and all but it still wont let me play [​IMG]
     

Share This Page