pokemon black error

Discussion in 'R4 DS' started by benten2, Sep 19, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Sep 19, 2010

pokemon black error by benten2 at 6:31 PM (1,850 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. benten2
    OP

    Newcomer benten2 Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    i have been trying to play pokemon black but it keeps coming up with
    load rom error =-4

    does anyone know how to fix this please i would really like to play the game

    im using ysmenu
     
  2. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Back up your games, format the MicroSD with the Panasonic SD Formatter then copy the files back on.
    If that doesn't fix it, it's possibly AP and you'll need to wait for an update to the extinfo/infolib.dat files.

    Do you have a real R4 (or 1:1 clone)?
    If so, use WoodR4. 1.12 is the latest, but there seems to be a 1.11 version modified to work with Pokemon Black/White.
     
  3. benten2
    OP

    Newcomer benten2 Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    ive already tried reformatting, and im using a clone card, tried waio before and didnt save
     
  4. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Do you mean 'WoodR4 For Clones' by chance? That's the one that doesn't save.
    WAIO is just a UI, you need something under it (like YSMenu), so it won't help you.

    Might want to get an AceKard2i (~$15USD) or a 1:1 R4 Clone (~$6).
     
  5. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page