play burnout legends ad hoc dont work

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Timpa, Aug 1, 2010.

Aug 1, 2010
  1. Timpa
    OP

    Member Timpa GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    107
    Location:
    sweden - skane
    Country:
    Sweden
    i cant play burnout legends with my mate. hes running with umd and im running an backup. my loads too fast or something. heeeelp
     
  2. Goli

    Member Goli RPG

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    2,571
    Country:
    Chile
    What exactly is your problem?
    Freezing?
     
  3. Timpa
    OP

    Member Timpa GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    107
    Location:
    sweden - skane
    Country:
    Sweden
    well i get into the game faster then him so we lose connection. ive tested to change freqhuenzy on mi psp but dat didnt work
     
  4. overslept

    Member overslept WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WORLD

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    706
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Uhh... I guess if there's a Data Install, uninstall that.

    If your cpu mhz is like 333, lower that.

    I don't really know what to say. Never heard of this before!
     

Share This Page