Patapon 2 error

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Maplemage, Nov 8, 2010.

Nov 8, 2010

Patapon 2 error by Maplemage at 9:51 AM (765 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Maplemage
    OP

    Member Maplemage ಠ_ಠ

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    1,142
    Location:
    Why would you care?
    Country:
    Antarctica
    Okay I downloaded patapon 2 like half a year ago, and then like 3 months after that it got this error and it doesnt work so I try the game today and well when I run it, it says
    "The game could not be started.
    (80020148)"
    Please help me, my System Software is:
    5.50 Prome-2
    Im pretty sure its not a bad dump because I played this game before and now it has the error >.> thanks for the help.
    And its not a UMD.
     
  2. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
  3. Maplemage
    OP

    Member Maplemage ಠ_ಠ

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    1,142
    Location:
    Why would you care?
    Country:
    Antarctica
  4. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    It's probably because you played it under GEN-D3 and then switched to prometheus? Oh, it's also Prome-2, you could always try downgrading to D3 to test it, or upgrading to Prome-3, which should fix such problems.
     
  5. Maplemage
    OP

    Member Maplemage ಠ_ಠ

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    1,142
    Location:
    Why would you care?
    Country:
    Antarctica
    Im formatting my PSP, now adding everything back in ill post results when finished.
    Edit: Formatting didnt help.
    Edit: I tried what you said it didnt work >.>
    Edit: I reset my Flash1 still doesnt work >.>
    Edit: I even tried the patapon 3 demo, it gives me the same error.
     

Share This Page