OLED HWFLY fail to reboot to CFW

Melter

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 31, 2011
Messages
175
Trophies
0
XP
398
Country
United States
Hoping someone can shed some light on a minor problem I'm facing with my HWFLY on my switch OLED - when rebooting within atmosphere around 90% of the time the HWFLY lights up Cyan on reboot and boots to OFW. I tried setting up reboot to payload in atmosphere config as well as explicitly disabling it with no difference.

When powering off and then powering on the switch form cold boot the chip boots hekate 100% perfectly each time, this issue only seems to occur on reboot.

I am also on the latest HWFLY version 0.6.2.

Has anyone faced a similar issue?
 

Draxzelex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2017
Messages
17,938
Trophies
1
Age
27
Location
New York City
XP
11,866
Country
United States
Hoping someone can shed some light on a minor problem I'm facing with my HWFLY on my switch OLED - when rebooting within atmosphere around 90% of the time the HWFLY lights up Cyan on reboot and boots to OFW. I tried setting up reboot to payload in atmosphere config as well as explicitly disabling it with no difference.

When powering off and then powering on the switch form cold boot the chip boots hekate 100% perfectly each time, this issue only seems to occur on reboot.

I am also on the latest HWFLY version 0.6.2.

Has anyone faced a similar issue?
Reboot to payload doesn't work on OLED units.
 

estm13

Member
Newcomer
Joined
Apr 5, 2022
Messages
10
Trophies
0
Age
44
Location
lot 130
XP
51
Country
Malaysia
Hoping someone can shed some light on a minor problem I'm facing with my HWFLY on my switch OLED - when rebooting within atmosphere around 90% of the time the HWFLY lights up Cyan on reboot and boots to OFW. I tried setting up reboot to payload in atmosphere config as well as explicitly disabling it with no difference.

When powering off and then powering on the switch form cold boot the chip boots hekate 100% perfectly each time, this issue only seems to occur on reboot.

I am also on the latest HWFLY version 0.6.2.

Has anyone faced a similar issue?
same as mine, after resolder sp1 and sp2 everything run perfectly
 

CompSciOrBust

¯\_(ツ)_/¯
Member
Joined
Sep 9, 2019
Messages
702
Trophies
0
Location
Switch scene
Website
github.com
XP
1,903
Country
Korea, North
as far as i know Reboot to payload doesnt work on Lite and Mariko (OLED is Mariko)

Reboot to payload doesn't work on OLED units.
Even without reboot to payload Mariko / Lite / Oled models will reboot to the payload on the SD Card as if it is doing a cold boot. There's probably something wrong with the firmware on OP's chip because my Oled and Mariko can reboot in to Hekate automatically on fatal.

Edit: Or an issue with the soldering, as estm13 pointed out.
 

burhansalih

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 11, 2009
Messages
1,359
Trophies
0
Location
London, England
XP
1,509
Country
United Kingdom
68747470733a2f2f692e696d6775722e636f6d2f6e48596e4266752e676966
 
  • Like
Reactions: Kopimist
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Veho @ Veho: Works for me.