okami iso error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by NOS4A2, Dec 8, 2008.

Dec 8, 2008

okami iso error by NOS4A2 at 11:40 PM (1,539 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. NOS4A2
    OP

    Newcomer NOS4A2 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    for some reason the Okami ISO wont run in back uploader (Dvd r+ or Dvd r-)
     
  2. thawkins1

    Member thawkins1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    272
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    What media are you using and what speed are you burning at?
     
  3. NOS4A2
    OP

    Newcomer NOS4A2 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    im burning at 2X speed and on sony dvd r+ and imation dvd r-
     
  4. thawkins1

    Member thawkins1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    272
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    that explains it.

    I'm gonna say this 1 more time.

    Everyone don't burn your backups at 2x, 2.4x or 3x it DOESN'T WORK!

    use the dvd-r's and burn again at 4x and see if that works.
     
  5. NOS4A2
    OP

    Newcomer NOS4A2 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    i thought it might be that, but i burnt other games like boomblox and umbrella chronicles and they worked just fine.
     
  6. OneOfTheSame

    Newcomer OneOfTheSame Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    97
    Country:
    United States
    Its nothing wrong with your burn speed and etc.

    I had the same problem, it was not working then I updated my backup channel and it works fine.
     
  7. thawkins1

    Member thawkins1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    272
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Try what i told you and see if it works.
     
  8. NOS4A2
    OP

    Newcomer NOS4A2 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    what version backup?
     
  9. OneOfTheSame

    Newcomer OneOfTheSame Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    97
    Country:
    United States
    I have to repeat myself.

    I can confirm is it NOT a bad burn I had the SAME problem.

    You must be using a old version of the backup channel, update it.
     
  10. NOS4A2
    OP

    Newcomer NOS4A2 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    i tried backuploader .3 gamma and didnt work
     
  11. OneOfTheSame

    Newcomer OneOfTheSame Advanced Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    97
    Country:
    United States
    If that did not work then go and burn it again.
     
  12. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    Depends. I set IMGBurn to Max (AUTO) and it burns at like 1.2x and all of mine burns have worked. (I'm using Memorex)
     
  13. NOS4A2
    OP

    Newcomer NOS4A2 Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    ok. ill try speedd
     

Share This Page