Ocarina

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by LapisLazuli, May 30, 2009.

May 30, 2009

Ocarina by LapisLazuli at 12:42 AM (1,132 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. LapisLazuli
    OP

    Member LapisLazuli Thrills, chills, kills!

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    635
    Location:
    Twoson
    Country:
    United States
    For some reason, whenever I play a game it just so happens to say: SD Codes found. Applying

    but the codes don't actually work. for example, on Animal Crossing : City Folk, it doesn't give me 99,999 bells like its supposed to with the code.
     
  2. LapisLazuli
    OP

    Member LapisLazuli Thrills, chills, kills!

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    635
    Location:
    Twoson
    Country:
    United States
    Please help, I must be doing something wrong.
     
  3. TornZero

    Member TornZero GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    197
    Country:
    United States
    Use Gecko OS 1.9.1. It's got more compatibility.
     
  4. ricky23i

    Member ricky23i GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    115
    Location:
    Chi-town
    Country:
    United States
    code types have change a lot times not keep up to date or your codes will not work use geck os 1.9.1
     
  5. AdamRhead

    Newcomer AdamRhead Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United Kingdom
    Lmfao, He just said that you noob. [​IMG]
     
  6. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Also try changing the Hook type
     

Share This Page