Nostalgia Error

Discussion in 'M3 Adapter' started by SenutiAi, Dec 24, 2009.

Dec 24, 2009

Nostalgia Error by SenutiAi at 6:14 AM (1,005 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. SenutiAi
    OP

    Newcomer SenutiAi Advanced Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    Alright so I'm wondering if I'm the only getting the save file format errors whenever I load the rom. is there an update I should get...or is it my rom?....Merry Christmas in advance!
     
  2. KazoWAR

    Member KazoWAR GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    1,751
    Location:
    Winter Haven
    Country:
    United States
    I dont think there was ever a problem with Nostalgia, I just ran it my self to test and it saved and laoded the save after reboot just fine. I am using M3 Sakura 1.45x
     
  3. Dark Blade

    Member Dark Blade Flippin' Insane

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Inside a Pokeball.
    Country:
    United Kingdom
    Maybe your rom download was interrupted. I never found any problem with nostalgia.
     
  4. SenutiAi
    OP

    Newcomer SenutiAi Advanced Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    When did M3 Sakura 1.45x come out?
    Where can I find it?
     
  5. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
  6. Slyakin

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Sorry, but I never had any problems with Nostalgia whatsoever. I recommend re-downloading it. Also, not to be a bitch, but you can't mention rom sites. I would edit that site out of your post. Merry Christmas to you to!
     
  7. SenutiAi
    OP

    Newcomer SenutiAi Advanced Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    Alright wow that website is confusing....what am I supposed to download....sorry I'm really bad with this stuff...
     
  8. Slyakin

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    Up to this point, I can only say to re-download the rom. I don't have an M3, I have an AceKard 2i. Sorry about that.
     
  9. SenutiAi
    OP

    Newcomer SenutiAi Advanced Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    Alright I am doing that as well as upgrading, first I think I should be safe and back everything up
     

Share This Page