1. BreeziTV

    OP BreeziTV Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 22, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Ok so I’ve tried multiple HDMI Cables. The dock I’m using is a Skull & Co dock. ifixit says it’s the P13 chip or whatever but I can’t find any listings with the part. I’m sure my dad could fix it I just need the part itself.
     
  2. Hayato213

    Hayato213 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    7,894
    Country:
    United States
  3. BreeziTV

    OP BreeziTV Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 22, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Yeah. But to be fair I was kinda broke a little and this was when the prices were... high to say the least. Plus the eBay listing did say the HDMI didn’t work (ofc I saw that AFTER I bought it)

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Also will the “Zahara PI3USB P13USB Pericom Video Audio IC Chip Replacement for Nintendo Switch NS Console” work?
     
  4. Hayato213

    Hayato213 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    7,894
    Country:
    United States
    Should be the same chip.
     
  5. BreeziTV

    OP BreeziTV Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 22, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Ok so - just cause I'm a bit dumb

    is listed as P13USB = Will work correct?
     
  6. Hayato213

    Hayato213 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    7,894
    Country:
    United States
    Can't confirm that for you.
     
  7. peepy

    peepy Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 20, 2020
    Messages:
    20
    Country:
    Canada
    Does your dad have a hot air station/soldering knowledge and a good multimeter and a good screwdriver kit with tri head?
     
  8. ForgotWhoIam

    ForgotWhoIam GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 4, 2020
    Messages:
    488
    Country:
    United States
    Several of my consoles (including Switch) have been doing this but they only do it with a splitter, if I plug them directly to my TV they work but I only have 3 ports and 6 HDMI sources. Earlier when I tried my Switch the TV said "hot HDMI port" I put a box fan on them but it didn't help.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - multiple, output, I’ve