New Super Mario Bros. not loading with latest loader

Discussion in 'Acekard' started by maxxpower18, Dec 13, 2009.

  1. maxxpower18
    OP

    Newcomer maxxpower18 Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    49
    Location:
    California
    Country:
    United States
    So I got the latest loader and New Super mario bros. won't load, all I get is a blank screen.
    Anyone else have this problem?
     
  2. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    It maybe a problem with 9/12/09 loaders. They seem to be buggy. Here are the old loaders: link

    ~ Jon
     
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Spirit Tracks and the WiFi update function also do not work. There's definitely something amiss with the latest loaders.
     
  4. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Yes yes, so at all costs stay on 4/12/09 loaders. Normatt will fix it soon I'm sure(:

    ~ Jon
     
  5. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    14/12/09 loaders released. NSMB and WiFi update working again but Spirit Tracks (U) still broken.

    EDIT: Just downloaded fresh copy of AKAIO and the Zelda ROM and it works perfectly. My bad. [​IMG]
     

Share This Page