TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. jarocho4l1f3

    OP jarocho4l1f3 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    hey has any recent dsi firmware come out? if it does or has post here...

    ty
     
  2. klopfdreh

    klopfdreh GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Gambia, The
    Please do not spam this forum with questions others have already answered. I read one article of you in which someone posted the official page of acekard, so look there first and use the search function. 2.16 is the newest official.
     
  3. zero383

    zero383 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Country:
    Canada
    I think he wants to know if there is a new DSi firmware out like 1.4U or something, but I could be wrong. Either way, if there was a new firmware release the board will be filled with posts, so stop asking. [​IMG]
     
  4. jarocho4l1f3

    OP jarocho4l1f3 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    thank you zero and stfu klopfdreh and read the question....douschenozzle...
     
  5. JoyConG

    JoyConG GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    507
    Country:
    United States
    I think this can apply to many cards/things.

    Anyway, were still at 1.3.
     
  6. klopfdreh

    klopfdreh GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Gambia, The
    I don't stfu, because anyone doesn't care about new firmware updates except you! If someone bought a flashcard and it is working with 1.3 (the current version) why update again?

    I'm sorry that I doesn't read your question really careful, but the answere is nearly the same! If a newer firmware of the dsi wouldn't be supported of acekard2i it is going to be posted to the homepage of acekard, or as zero383 said, a lot of posts would be in this forum.
     
  7. Another World

    Another World Emulate the Planet!
    Former Staff

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,578
    Country:
    Colombia
    what are you 13yrs old? oh wait you probably are. seriously there is no need to talk that way to anyone, ever. it will only help you to get your ass kicked in real life.

    @klopfdreh: i agree, his question can be read 2 ways... 1) dsi firmware itself, 2) firmware for the ak related to the ak2i/dsi.

    -another world
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Firmware,