need some help!!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by newhacker, Mar 20, 2013.

Mar 20, 2013

need some help!! by newhacker at 1:23 AM (301 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. newhacker
    OP

    Newcomer newhacker Newbie

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    i just softmod my wii 4.3u system and i am very new at this and i am having a problem i did the softmod and i am trying to play burned games(back up) but when using neo gamma the game plays but its only in black and white is this something i did wrong or something to do with how i burning my games.
     
  2. The Real Jdbye

    Member The Real Jdbye D:

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    8,575
    Location:
    Doing your mom
    Country:
    Norway
    Are you playing a PAL game on your NTSC system? If so then that's your problem. You can force the video mode to NTSC but it'll cause compatibility issues with some games, better to use NTSC backups.
     
  3. newhacker
    OP

    Newcomer newhacker Newbie

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    oh ok thanks that what it is
     
  4. KoopaHax35000vr

    Member KoopaHax35000vr Idk

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    146
    Location:
    Some house.
    Country:
    United States
    Was the wii made before mid 2008? Can it install boot2 on the hackmii installer?
     
  5. KoopaHax35000vr

    Member KoopaHax35000vr Idk

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    146
    Location:
    Some house.
    Country:
    United States
    Was the wii made before mid 2008? Can it install boot2 on the hackmii installer?
     

Share This Page