Need some help with BlargSnes cia version.

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by gkoelho, Mar 17, 2016.

  1. gkoelho
    OP

    gkoelho GBAtemp Advanced Fan

    Member
    545
    133
    Apr 16, 2015
    Brazil
    I have downloaded the cia version for BlargSnes, installaed it and was playing just fine by the first time I opened it.

    Now it will not open anymore. I have re-installed it and it still refuses to launch.

    I know i can use the HBL version, but was wondering on why it worked just for the first time I launched it. Anyone??

    I'm on o3ds 10.7 A9LH cakes sysnand.

    EDIT: just tested, now it will not load even on HBL. lol What can be the cause of this? Do i Need to unninstall by any mean? (maybe devkit)
     
    Last edited by gkoelho, Mar 17, 2016
  2. 4gionz

    4gionz GBAtemp Advanced Fan

    Member
    786
    307
    Aug 16, 2014
    Canada
    There's a blargsnes.ini file on your sd root, delete it and it will boot up again. You'll have to do this every time if you keep using the official blargsnes CIA.

    However @DiscostewSM has an unofficial build .cia that updated and works a bit better and doesn't need require deleting the .ini
     
    gamered likes this.
  3. gkoelho
    OP

    gkoelho GBAtemp Advanced Fan

    Member
    545
    133
    Apr 16, 2015
    Brazil
    Thank you! do U have the github link for this build?
     
  4. 4gionz

    4gionz GBAtemp Advanced Fan

    Member
    786
    307
    Aug 16, 2014
    Canada
    Xenosaiga, gamered and gkoelho like this.
  5. gkoelho
    OP

    gkoelho GBAtemp Advanced Fan

    Member
    545
    133
    Apr 16, 2015
    Brazil
    Thanks alot, will be updating here! =)

    Edit: Working Now! thanks
     
    Last edited by gkoelho, Mar 17, 2016
    4gionz likes this.