Need some help on YSmenu to work.

Discussion in 'R4 DS' started by justinne14, Jun 18, 2010.

Jun 18, 2010
  1. justinne14
    OP

    Newcomer justinne14 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    Philippines
    I forgot about how to make it a secondary firmware... i searched for it but i didn't find out how.
    My R4 Clone (R4i Advance) doesn't work with its _DS_MENU.dat... i need its original one for it to work, or i just don't know how [​IMG] Need some help on how to make YSmenu work on my clone...


    EDIT: I figured it out [​IMG] .... but it says "Unsupported DLDI Name" when i try to launch something. [​IMG]
    I already patched it with r4tf.dldi too.
     
  2. exangel

    Member exangel executioner angel

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    1,574
    Location:
    Tucson, AZ
    Country:
    United States
    Sounds like you don't have a DSTT clone. What's the website for your clone? Also, what icon does it display in DS/DSi menu?
     
  3. justinne14
    OP

    Newcomer justinne14 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    Philippines
    www.r4i-advance.com
    It? YSmenu - "Yasu" logo Original v1.26 startup menu - 3 icons - smiley(game)notes(multimedia)two|splitted smileys(boot slot 2) [​IMG]

    EDIT: I just checked the site and the latest version was 1.60 or it's just a wrong site but that is the site that the flashcart says [​IMG] and i don't remember where i recently downloaded its firmware [​IMG] also says in the top screen that it's R4Dsi SDHC English Version [​IMG]
     
  4. exangel

    Member exangel executioner angel

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    1,574
    Location:
    Tucson, AZ
    Country:
    United States
    No, not the R4i menu.
    The icon in the DS menu. Before you try to play it.

    If the site you provided is not where the working firmware comes from I can't tell you what's wrong any other way.

    If you tell me the name of the game it shows up in the DS/DSi Menu *before* you load it, then it will be easy.
     
  5. justinne14
    OP

    Newcomer justinne14 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    Philippines
    Hmm...
    101 in 1
    Explosive Megamix
    Nordcurrent
    ? [​IMG]
     
  6. exangel

    Member exangel executioner angel

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    1,574
    Location:
    Tucson, AZ
    Country:
    United States
    [​IMG]
    [​IMG]

    What game does your R4 clone display like in one of the pictures above?
    I don't think you understood me before, maybe with the pictures you understand now.
     
  7. Inunah

    Banned Inunah The Female Mistaken for a Male.

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2,679
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Methinks you have a crap clone of a crap clone. [​IMG]
     
  8. justinne14
    OP

    Newcomer justinne14 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    Philippines
    It's like the first pic.
    [ icon ]101 in 1
    [....... ]Explosive Megamix
    [........]Nordcurrent
    [​IMG]
     
  9. exangel

    Member exangel executioner angel

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    1,574
    Location:
    Tucson, AZ
    Country:
    United States
    Well, that's very odd. I've never heard of that one on an R4i cart. But there's your confirmation, it's definitely probably not a DSTTi clone...

    Sorry..

    (DSTTi have a Star Wars game icon)

    edit: I might not be certain because it might display different in DS Lite than a DSi the way an updated Acekard does.. so I don't know for sure so if anyone can verify it and I am wrong please tell him.
     

Share This Page