Need help with sims 3 ds

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by langirkl, Nov 22, 2010.

Nov 22, 2010

Need help with sims 3 ds by langirkl at 9:14 PM (789 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. langirkl
    OP

    Newcomer langirkl Newbie

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    Ive been playing sims 3 and ive got my mood so high that it goes to a black screen, is there a way to fix this
    Im using an acekard 2i with 1.8.1 and anti piracy enabled
    any help is highly appreciated [​IMG]
     
  2. Inunah

    Banned Inunah The Female Mistaken for a Male.

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2,679
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    The black screen is unrelated to the mood of your sim, as that would be AP. All of the AP has already been addressed and fixed, buuuuut.... Just in case, have you tried reformatting your micro sd or getting another ROM?
     
  3. Totoy_Kamote

    Member Totoy_Kamote GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    516
    Location:
    Down Under Hate,KillandDESTROY
    Country:
    Philippines
    maybe you got a bad dump? [​IMG]
     
  4. langirkl
    OP

    Newcomer langirkl Newbie

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    thanks for the replys ill try another rom and give you feedback
     
  5. maxmouse2008

    Member maxmouse2008 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    198
    Location:
    Iowa
    Country:
    United States
    was this ever fixed for the cyclo?
     
  6. langirkl
    OP

    Newcomer langirkl Newbie

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    ive tried another rom but it still doesnt stop the black screen
    any other advice
     

Share This Page