Need help with my Acekard 2

Discussion in 'Acekard' started by bladerx, Sep 28, 2010.

Sep 28, 2010

Need help with my Acekard 2 by bladerx at 7:35 PM (848 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. bladerx
    OP

    Member bladerx GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    340
    Location:
    Sto. Dgo., Dominican Republic
    Country:
    Dominican Republic
    Hi, I have an Acekard 2 that's been working perfectly, all this time, but since two weeks ago, it's been starting to go directly to the last game I played as soon as a start the DS. I mean, it won't even show me the menues or allow me to pick another game, unless I delete the game it's auto loading.

    Might it be an option that I accidentaly triggered? Is there a button combination I can use to bypass this auto-loading?

    Thanks for your help.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Hold B to go to the menu.

    Then in the system settings urn off autoboot.
     
  3. bladerx
    OP

    Member bladerx GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    340
    Location:
    Sto. Dgo., Dominican Republic
    Country:
    Dominican Republic
    Thanks Rydian, it worked. [​IMG]
     

Share This Page