need help, error autobooting system menu

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ace90099, Jun 23, 2010.

Jun 23, 2010
  1. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
    I did a restore on my softmodded wii and now it just boots to the preloader menu.
    system menu was 3.2u
    preloader is .27
    preloader says iso v30
    and systemmenu v289

    plz tell me i can fix this.
    i have no nand backup or anything like that.
     
  2. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    Make sure you have bootmii as boot2.
    Reinstall your 3.2 system menu using DOP-mii
    or if you dont have a connection on your wii use NUSD and install it using wad manager.
    Your wii should now boot to the system menu.
    Install Priiloader ( updated version of preloader ).
     
  3. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
    Thank you soo much, you saved my wii.
     
  4. ace90099
    OP

    Newcomer ace90099 Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    45239
    Country:
    United States
    need some more help, i am trying to use the homebrew channel/bootmii installer but it says there are no vanurable isos or something like that. can i fix this?


    edit::: nevermind, i got it, had to upgrade some iso files.
     
  5. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    It is because you have darkcorp/cioscorp installed.

    Install IOS30 v1040 from dop-mii with no patches. The hackmii installer should work now.
     

Share This Page