NDSi freeze .. help pls

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by nottm3, Jun 4, 2009.

Jun 4, 2009

NDSi freeze .. help pls by nottm3 at 8:29 AM (1,296 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. nottm3
    OP

    Newcomer nottm3 Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    Thailand
    when i turn on the console it stop at this screen


    [​IMG]


    i can't do anything to it press/touch. Can anyone help me translate what it mean or pls guide me direction.

    Thanks!
     
  2. Nerdii

    Banned Nerdii Banned

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    290
    Location:
    The Place? Perth... Warn: BIG.
    Country:
    Australia
    Well, you could take a clearer picture.....

    Anyway, can you turn the DSi off after???
     
  3. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    Tsk tsk...
    it ask you to setup your DS~!
    and TOUCH the OK!
     
  4. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    lol [​IMG] ^
     
  5. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    from the japanese it looks like it [​IMG]
    since i don't a DSi ~! would not know!!!!
    LOL

    maybe our friend doesn't know whats OK?
    or
    doesn't know we can touch every part of the bottom screen [​IMG]
     
  6. Gryphon93

    Member Gryphon93 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    145
    Country:
    Sweden
    It looks like the message that pops up when you use an old flashcart, like R4.
     
  7. nottm3
    OP

    Newcomer nottm3 Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    Thailand
    There is no flashcart in slot1 ... i am not sure if someone put the cart in before this happened or not, so if there is do u know the way to fix this?

    Thanks
     
  8. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Have you tried pressing a button?
    @Gryphone93: No it doesn't look like that because it wouldn't have a OK button.
     
  9. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    Try taking out the battery and putting it back. Is this the first time you turned it on? What did you do to it prior to this happening?
     
  10. nottm3
    OP

    Newcomer nottm3 Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    Thailand
    I took out the battery, even replace the touch screen didnt solve the problem. I don't know why this happened i think someone put the wrong cart in.


    i got it working now, i still not quite sure but this is what i have done
    press A+B+X+Y+Select+Start+L+R and turn on after that i can touch the "OK" button on the touch screen, look like it reset to default. [​IMG]:
    Thank for all your help!
     

Share This Page