Hacking Naruto GC games not working Backup loader

Wiisel

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,309
Trophies
0
Website
Visit site
XP
333
Country
see this is why these shitty lists suck balls.

all 4 GC Naruto games on non jap wii: at main screen eject the disc press start then insert disc and it will run fine.

or set your wii's language to jap or use preloader disc region


use google and you'll find this answer anywhere
smile.gif
 

Williamh85

Member
Newcomer
Joined
Sep 30, 2005
Messages
10
Trophies
0
Age
39
Location
Tampa FL
XP
257
Country
United States
Ill be rude! READ THE DAMN FAQS/INFO befor posting! U all should get a waring and burn in hell! Stuped ppl ask stuped questons.
Its a wonder how you even lived this long! Food goes in the mouth. My fist to ur stomch and foot in your a$$!

Close thread!
 

mcj

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 21, 2005
Messages
378
Trophies
0
Age
48
Website
Visit site
XP
168
Country
United States
Wiisel said:
see this is why these shitty lists suck balls.

So edit the shitty list that sucks balls

From the top of the list:
Gamecube Backup Launcher Compatibility Matrix

Anyone is free to edit this list though you must create an account first. Vandals will be banned and their IP blocked from further edits.
 

Elias843

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 16, 2008
Messages
46
Trophies
0
Website
Visit site
XP
265
Country
Williamh85 said:
Ill be rude! READ THE DAMN FAQS/INFO befor posting! U all should get a waring and burn in hell! Stuped ppl ask stuped questons.
Its a wonder how you even lived this long! Food goes in the mouth. My fist to ur stomch and foot in your a$$!

Close thread!
Lol, you spelt stupid wrong.
lecture.gif
 

brianx

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jun 28, 2008
Messages
74
Trophies
0
XP
209
Country
every Naruto GC game that has been released on the gamecube...after the intro the game freezes..for the wii I dont have any problem , but the gc Naruto games has problem ( GC backup loader) And it wasnt in the compalbility list ( only one)
 

Wiisel

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,309
Trophies
0
Website
Visit site
XP
333
Country
the only way that could be improved is if it had limited posters, as it is it will just get flooded by the ill informed just like the boards
 

UranusKiller

TranceMaster
Member
Joined
Feb 9, 2009
Messages
960
Trophies
0
Age
36
Location
Redcar, England, UK.
Website
djdynamite.freeforums.org
XP
308
Country
The problem is idiots constantly creating a new thread on each stupid error, for crying out loud, wiigator SAID ERROR WILL OCCUR!!!!
can anyone take note of him......

he said post in a matrix, if you have an error POST IN HADRIANS THREAD!
and that's the bottom Line coz Uranus said so!
 

mcj

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 21, 2005
Messages
378
Trophies
0
Age
48
Website
Visit site
XP
168
Country
United States
To take note means people would have to read. Almost everyone here wants it now, and too work 100%. If not it's URGENT that they get help and a resolution immediately .
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: So weird, I know some games on consoles you could like Excite Truck on the Wii that was fun. To...