Mymenuify

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Riicky, Dec 19, 2010.

Dec 19, 2010

Mymenuify by Riicky at 4:44 AM (1,488 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Riicky
    OP

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    Quick question, my SD slot has been broke for ages now and i feel like installing a new theme, but everytime i fire up mymenuify from my HDD, it says "failed to view files on selected load device" (or something close to that)...i tried it on a few HDD's now and I keep producing the same error..any help would be appreciated!
     
  2. diddy81

    Member diddy81 Wii Theme Team

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    742
    Country:
    United Kingdom
    mymenuify doesn't have hdd support

    at least i dont think it does
     
  3. Riicky
    OP

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    i thought the same thing,but on the Complete Softmod Guide page it states:

    "5. Create a new folder on the SD card/USB device (like CSM) and place your csm file there.

    6. Launch Mymenuify and browse for your theme and let it install. Done, Reboot your Wii to see the result!"
     
  4. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    thats a mistake in the CSG then

    I once asked cwstjdenobs to create a mymenuify mod to be able to read csm files from a usb, he ended up getting it to read the usb but it would freeze at each attempt at a csm installation. But this was AGES ago.

    anyways, i'm sure someone could do it pretty easily, but it hasn't been done yet
     
  5. Riicky
    OP

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    thanks xflak. I just ended up unpacking a system menu wad,replaced the .app and repacked it,installed it. worked like a charm!
     

Share This Page