My wii is bricked...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jespertje, Dec 19, 2008.

Dec 19, 2008

My wii is bricked... by jespertje at 5:06 PM (1,488 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. jespertje
    OP

    Newcomer jespertje Advanced Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    76
    Location:
    Limburg, Venlo
    Country:
    Netherlands
    My wii is bricked... This is what I did: -Upgrade to 3.4E , -Downgrade to 2.0E, -Via the Europe Mario Kart Game disk, update to 3.2E. When the last update was done, my Wii hanged at a black screen for 5 minutes. Then I turned it off. When I tried to turn it on again, I couldn't seen anything on the screen, not even black...
    What could have went wrong? I already tried the savemiifree trick (opening a gamecube controller and pressing the pad in all 4 directions at the same time...)

    Any suggestions what I can do? Or if there isn't anything to try, could you please say what could have went wrong?
     
  2. DPyro

    Member DPyro GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    171
    Country:
    Canada
    Why are you upgrading and downgrading in the first place?
     
  3. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    did you get the savemii frii to show up anything, if you get the savemiifrii to work, you could try putting in a game with a higher update like wii music, But if your system menu is fried i dont know
     
  4. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    You are probably stuck on part of the old system menu 2.0E...
    The menu logo at the bottom left of the screen does not show up on that older menu...
    try savemiifree again and use my 3.2E autoboot update disc... available in my signature... to fix..
    you need a modchip for my disc's... Or put in an original game that has a higher update then 2.0E... wait a long time... let it update...
    -kitt05383
     
  5. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    Does he have any Original discs? [​IMG]
     
  6. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Lol.. DjDynamite123... I know what your getting at... RRRR... I'm a pirate... lol....
    -kitt050383
     
  7. jespertje
    OP

    Newcomer jespertje Advanced Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    76
    Location:
    Limburg, Venlo
    Country:
    Netherlands
    Yes I have original discs, but I pirate some too...
     
  8. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    try a original then
     
  9. jespertje
    OP

    Newcomer jespertje Advanced Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    76
    Location:
    Limburg, Venlo
    Country:
    Netherlands
    I tried that, but again, nothing....
     
  10. Wiisel

    Member Wiisel GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,182
    Country:
    United Kingdom
    Haha am i the only one around here that buys games
     
  11. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    I think you are WiiSel!!!
    -kitt050383

    RRRR... I'm a pirate!!!!
     
  12. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    You have a full brick!!

    Version 2.0x x= your region...
    Does not display version and won't install updates from games..
    Install a modchip... And use my any region changer autoboot disc from my signature..
    to install the correct system menu for your region...

    -kitt0583
     
  13. jespertje
    OP

    Newcomer jespertje Advanced Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    76
    Location:
    Limburg, Venlo
    Country:
    Netherlands
    I already have a modchip, and tried your 3.2 disk, it didnt work.....
     
  14. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    well that sucks....
    try my anyregion changer autoboot disc from my sig.... it's under brick fixing disc's...
    -kitt050383

    What modchip do you have?????

    this would include my update disc.... unfortunately... [​IMG]

    but the anyregion one should work....
     
  15. Adr990

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    A full brick? [​IMG]

    Well, there are more people that done this...

    "Coolz I can downgrade to 2.0 ololol freaking old frimware this is so coolz

    Nah, it is nothing special and I can't install my Wii ware games... I should go update to 3.2 also so I can install starfall"

    You're not the only one...

    Also,
    You should sell your Wii / Wiiparts [​IMG] many will buy them [​IMG]
     

Share This Page