Hacking My origian game requires update

boldy102

New Member
OP
Newbie
Joined
Feb 11, 2009
Messages
3
Trophies
0
XP
11
Country
Hi

I ahve installed the hombrew channel and follwed instructions to downgrade my wii from 3.3 to 3.2 , i have gamma backup launcher . The problem I have is when I put my original copy of tiger woods into the console , the disc channel says system update needed so i cannot load the game , i didnt want to update as i have jus downgraded and was scared of bricking my wii . CAN ANYBODY HELP PLS

also i tried to load a backup using backup launcher and i got the read error 324 can somebody pls also help with this

thanks in advance
 

mcj

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 21, 2005
Messages
378
Trophies
0
Age
47
Website
Visit site
XP
168
Country
United States
I recommend Starfall (only because I don't use preloader). There are loads of threads concerning installing & using starfall. So be sure to read up.

In regards to error 324 - there is a handy dandy search function here. Give it a try. Or ... http://www.google.com/search?q=error+324+&...rch=gbatemp.net

smile.gif
 

gibberish

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 12, 2009
Messages
247
Trophies
0
XP
192
Country
what is the purpose of downgrading?
i have HBC, gamma backup launcher, gamecube backup launcher, WII VC and WiiWare wads all installed on a 3.3... why do you need 3.2?
 

Don Killah

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 21, 2002
Messages
1,173
Trophies
2
Age
47
Website
Visit site
XP
676
Country
France
To install such great tools like Starfall or Preloader, that will provide some hacks to restore your wii if you bricked it, disable updates, force region free...
Not talking about the custom healthscreens if you want to change it( i personnaly don't, but it's upto you).
 
D

Deleted User

Guest
gibberish said:
what is the purpose of downgrading?
i have HBC, gamma backup launcher, gamecube backup launcher, WII VC and WiiWare wads all installed on a 3.3... why do you need 3.2?

Stop asking same question multiple times.
 

boldy102

New Member
OP
Newbie
Joined
Feb 11, 2009
Messages
3
Trophies
0
XP
11
Country
Thanks all , i have now sussed it , i deleted home brew channel udated as said when i loaded game and my wii stayed at version 3.2e . so i reinstalled homebrew channel.
As for read error 324 , i changed from dvd +r discs to dvd - r discs and everything now works fine

thanks again for all your help
 

boldy102

New Member
OP
Newbie
Joined
Feb 11, 2009
Messages
3
Trophies
0
XP
11
Country
I tried to change book-type but for some reason It wasnt happening , that why i went for the dvd - r . Any way all good times now . first game i did was wii music (for the kids) What a croc of S***
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    K3N1 @ K3N1: Who would pay Rhianna then