My GC backups aren't loading.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ssmatt, Feb 8, 2009.

Feb 8, 2009
  1. ssmatt
    OP

    Newcomer ssmatt Advanced Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    55
    Country:
    United Kingdom
    The disk channel detects it as a GC disk, and attempts to boot it, but then the wii just resets and I'm taken back to the system menu. The same happens if I use the loader.

    WHY??
     
  2. Matt93

    Member Matt93 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    469
    Country:
    United States
  3. innercy

    Member innercy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    745
    Country:
    try different game..
     
  4. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    sounds like you dont have the Cmios Installed correctly or bad burn
     
  5. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    Dude, He totaly just linked to a thread I started. [​IMG]

    Anyways, I'm guessing bad install, since he never even states what he's using.
     
  6. Capn_Makeveli

    Newcomer Capn_Makeveli Advanced Member

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    57
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    It seems to me that alot of people aren't installing their mIOS and cIOS correctly for the backups on Wii/Gamecube. List if you have any errors when installing and then tell people and ask for help.
     

Share This Page