my acekard did something wierd

Discussion in 'Acekard' started by zshckfle, Oct 17, 2009.

Oct 17, 2009
  1. zshckfle
    OP

    Newcomer zshckfle Member

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    i war playing moonshell and i used the soft reset...
    then it reseted as an r4 ultra.
    wierd
    it loads games and everything
    but it sorta messed up my chip in my card and now its a croos between r4 ultra and acekard2
    help
     
  2. iFish

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    where did ya buy it
     
  3. GreatZimkogway

    Member GreatZimkogway Touhou Fanatic

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    2,140
    Location:
    Imoriata
    Country:
    United States
    It's probably a fake one. Where'd ya buy it from?
     
  4. zshckfle
    OP

    Newcomer zshckfle Member

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    www.dealsxtreeme.com
     

Share This Page