MW3 Frozen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ColinCusack, Nov 11, 2011.

  1. ColinCusack
    OP

    ColinCusack Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Nov 11, 2011
    So sorry if this is in the wrong place/section whatever. I've been trying everything to get mw3 on the wii to work VIA USB. I've tried different cios's and wads and loadrs and everything. It gets past the "Loading..." then it immidiately freezes up when it says call of duty MW3. I have no idea what to do anymore. Please help.
     
  2. kavid

    kavid GBAtemp Advanced Fan

    Member
    537
    38
    Sep 28, 2008
    Switzerland
    you download d2x v7 ,then to install

    select configurable usb loader to base on ios57.
     
  3. Thesolcity

    Thesolcity Wherever the light shines, it casts a shadow.

    Member
    2,157
    597
    Oct 2, 2010
    United States
    San Miguel
    Hermes Installer v5, install IOS224 with a base IOS 57. Use USB Loader GX and set the game to load through IOS224. You're welcome.
     
  4. junkerde

    junkerde Banned

    Banned
    483
    37
    Jan 3, 2011
    United States
    herd there was an early release that was nuked. either get the game for the pc/360/ps3 as it was meant for or wait for a proper release for the wii.
     
  5. Thesolcity

    Thesolcity Wherever the light shines, it casts a shadow.

    Member
    2,157
    597
    Oct 2, 2010
    United States
    San Miguel
    Uh....no? :wtf:

    Do as stated above, and it'll be fine. :yaywii:
     
  6. ColinCusack
    OP

    ColinCusack Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Nov 11, 2011
    I hope the hermes cios or whatever works. you wont know how happy I'll be if it does. thanks for the help:)
     
  7. ColinCusack
    OP

    ColinCusack Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Nov 11, 2011
    i get a hash bad error when i do it...
    also when I hit game settings and then game load in settings, it dumps and i get a huge code error thing
    it makes me want to format my wii and start all over . Idk whats installed or anything
     
  8. Thesolcity

    Thesolcity Wherever the light shines, it casts a shadow.

    Member
    2,157
    597
    Oct 2, 2010
    United States
    San Miguel
    Keep trying. Hash bad usually means you're loading under a bad IOS (try 222).
     
  9. ikonz

    ikonz Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Nov 29, 2006
    United States
  10. ColinCusack
    OP

    ColinCusack Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Nov 11, 2011
    I'm kinda a noob to this... >.> sorry can you like step by step this. what i have to install and uninstall. or if i should just format the wii
     
  11. junkerde

    junkerde Banned

    Banned
    483
    37
    Jan 3, 2011
    United States
    that is y u listen to my advice
     
  12. 10_0ARMY

    10_0ARMY THE *Original* 1 Man Army

    Member
    884
    61
    Apr 21, 2009
    United States
    Wouldn't you like to know
    stop trolling scrub. As for the topic, make sure that you have the latest ios and cios. I believe u need to have cios57 with the lastest version (don't quote me on that, I'm a half noob when it comes to specifics with modding). Make sure the ios you are booting is 249 or 224, both work with no issues with me. I use the configurable usb loader myself. Get pimp-my-wii and run it in Homebrew to get all the up to date information (ios and whatnot) for your wii. I've been enjoying this game since Tuesday and I hope this helps. Its a Great game.
     
  13. junkerde
    This message by junkerde has been removed from public view by a moderator, Jun 27, 2017.
    Nov 13, 2011
  14. MaxMinecraft532

    MaxMinecraft532 Member

    Newcomer
    48
    1
    Apr 1, 2013
    United States
    xPriceMoDz is my MW3 name and i can't get the game to work(i used disk before) then i thought i would back it up and i get loading screen problem.