MultiMAN for PS3 V1.14.00

Discussion in 'User Submitted News' started by MarcusRaven, Jan 25, 2011.

Jan 25, 2011

MultiMAN for PS3 V1.14.00 by MarcusRaven at 9:49 PM (1,946 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    Deanrr has updated MultiMAN, a backup manager for the PS3, to version 1.14.00.
    A very nice to see update.

    Source
     
  2. luke_c

    Member luke_c Big Boss

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,587
    Location:
    Land of England
    Country:
    United Kingdom
    I was using the test package for a few days and it works wonders, we now have essentially the same compatibility as any jailbreak USB device would have, wonderful news.
     
  3. ChaosBoi

    Member ChaosBoi Ushiromiya Battler

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,326
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Anyone know if games are still stuck with a black screen using this? I've only tried one game, but I heard others say that the problem also applies to other games. Unfortunately for me, I've already removed the game from my HDD and I do not want to use up anymore of my 250GB bandwidth limit for the month right now.
     
  4. MarcusRaven
    OP

    Member MarcusRaven HBC Theme Maker

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    N. Carolina
    Country:
    United States
    I'm personally having issues with Brutal Legends, but that may be because its on an external right now. It won't start up, but I read on the JB Compatibility list that it works on internal. Same with Folklore. It got stuck on a loading screen after loading my game and walking to the next room. Its also on an external, so I'm going to swap some games around and try it out.
     
  5. SpaceJump

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    Brutal Legends only works from internal.

    So what's the difference between this and the lv2-patcher method?
     
  6. Cyan

    Global Moderator Cyan GBATemp's lurking knight

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    16,430
    Location:
    Engine room, learning
    Country:
    France
    There's (should be) no difference.

    before : run lv2.pkg -> back to XMB -> run the loader -> back to XMB -> load the game
    now : run the loader with lv2 patch included -> back to xmb -> load the game

    But that's only for custom firmware which don't have syscall36.
    User still using jailbreak method don't need that version, the lv2 patcher won't do a thing.
    Though, the lv2 patch seems to be updated many times a week. maybe it's better to use the external pkg. But I guess MultiMan will have updated lv2 code quickly too.

    I'm still on 3.41jb, it's working fine for the moment. I'm not even thinking of using hermes cfw, swapping dongle is fine until a really stable and tested solution is spread.
    PS : I didn't try 1.14.00 with 3.41.
     
  7. luke_c

    Member luke_c Big Boss

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,587
    Location:
    Land of England
    Country:
    United Kingdom
    This uses the psgroove method for running games, you still need a game in the PS3 etc.
     
  8. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    ahh... i am a cheapskate so even getting one game isnt good for me
    according to my knowledge, which firmwares can run this? or installable?
     

Share This Page