Moonshell v2.05 Problem

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by J4CK1337, Oct 6, 2009.

Oct 6, 2009

Moonshell v2.05 Problem by J4CK1337 at 3:52 AM (864 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. J4CK1337
    OP

    Newcomer J4CK1337 Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Well, whenever I start it, I go through the process of loading, and when I get to the part where the Logo pops up, it freezes before it loads. Right below it, it says "Extention Memory" something something. Can anyone tell me what the problem is?

    Info.

    Using AKAIO 1.5.
    I have an 8gb HP MicroSD.
     
  2. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Have you tried reformatting your microSD card and replacing fresh files already?
     
  3. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    The message you got was probably "Extention memory not found"[sic], because you didn't have a recognised slot-2 device in, like a 3in1
     
  4. Briankealing

    Member Briankealing GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    Try running DirectBoot.
     
  5. J4CK1337
    OP

    Newcomer J4CK1337 Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I re-formatted mt MicroSD, and it worked!
     
  6. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    lol that means its another fix by the mysterious reformatting...
     

Share This Page