Microsoft Visual C+++ Runtime Error

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Zenith94, Sep 28, 2008.

Sep 28, 2008
  1. Zenith94
    OP

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    [​IMG]

    this is pissing me off every time i try to play a game i get this wtf help me fix it
     
  2. coolbho3000

    Member coolbho3000 GBATemp Kikkoman Naturally Brewed SoySauce Fanatic

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    2,095
    Location:
    Kikkoman Factory
    Country:
    Get the latest .NET framework.
     
  3. Zenith94
    OP

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    That didnt work. I dont think the framework is the problem.
     
  4. Zenith94
    OP

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    Anyone else got an idea?
     
  5. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    do all the games cause problems ?
    and I mean *all* of the games that are installed on your computer?
     
  6. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    Blimey, there's a C+++ now?! [​IMG]
     
  7. Zenith94
    OP

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    Well, no Conquer is the only one. But it used to work then I loaded it again and I got this error message. There wasnt even an update or something.
     

Share This Page