1. seany1990

    OP seany1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    247
    Country:
    I'm up to the torture sequence on MGS1 and I cannot do it on the vita (I can breeze through it with a controller) so I need a solution. I've installed MacroFire but that doesn't seem to work with mgs1 games. I've tried assigning two buttons to O but that also seems to make it worse. If I could get a DS3/DS4 hooked up as my controller then that would work but from what I understandm it doesnt work on adrenaline. Any suggestions?
     
  2. slaphappygamer

    slaphappygamer GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    3,369
    Country:
    United States
    Isn’t there an option when you press the home button to change the controller port to number 2? I remember people having success with that many years ago.
     
  3. seany1990

    OP seany1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    247
    Country:
    I did try that but it doesn't seem to have helped, thank you anyway.
    I'm trying to get cwCheat to work but even though I can get it to work in POPS (unlike macrofire) it doesn't detect my game even though I've editted the db file but it still doesn't show. One last thing I would like to try is the remapsp but I can't get that to work either because there seems to be incredibly limited information on it online
     
    slaphappygamer likes this.
  4. zfreeman

    zfreeman GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Messages:
    1,299
    Country:
    United States
  5. seany1990

    OP seany1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    247
    Country:
    Last edited by seany1990, Oct 16, 2018
  6. zfreeman

    zfreeman GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Messages:
    1,299
    Country:
    United States
    When you made the PSX2PSP conversion, was game ID and save ID the same?
     
  7. seany1990

    OP seany1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    247
    Country:
    I'm not sure, I just used the default fields except for the icon and background img. I've looked in my save folder in vitashell and it's got the correct name there but if that doesn't confirm it then I don't know sorry.
     
  8. eighthdayregret

    eighthdayregret fnerrrrrrrrrr!
    Member

    Joined:
    Sep 27, 2017
    Messages:
    459
    Country:
    United States
    Can't see your image.
    What gameID does CWCheat show when you open the menu?
     
  9. seany1990

    OP seany1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    247
    Country:
    Sorry I've reuploaded my image to a better imagehost
     
Draft saved Draft deleted